Mo­jstri
za okret
O­skrbo

V podjetju Zultner se štejemo med inovativne trgovce na področju naprednih kovin in varilne tehnike. Naš cilj: Strankam želimo s hitro in prilagodljivo oskrbo pomagati do največje mogoče prilagodljivosti proizvodnje. Temelji našega podjetja so stabilnost, prilagodljivost in zaupanje.

­Ko­vina iz
­do­brih rok

Svoje materiale cenimo. Zaradi tega distribuiramo samo materiale in polizdelke visoke kakovosti, ki so pri nas na voljo v najrazličnejših oblikah ter izvedbah. Naša daljnosežna omrežja, obsežna ponudba iz zaloge, sodobna infrastruktura in izkušeni zaposleni nam pomagajo, da se odzovemo na posebne želje strank, pri tem pa vseeno zagotovimo hitro dobavo. Pri svojih rešitvah za oskrbo smo na področju prilagodljivosti za korak pred drugimi in zato za stranke oblikujemo celotne dobavne procese.

Enostavno. Individualno. Enostavno. Individualno. Enostavno. Individualno. Enostavno. Individualno. Enostavno. Individualno. Enostavno. Individualno.

SUP­PLY THAT MAT­TERS

Z individualiziranjem, kratkimi roki dobave in hitrimi cikli inovacij postajajo industrijske dobavne verige vedno bolj kompleksne ter nepredvidljive. Na področju kovin ponujamo z nabavnimi rešitvami po meri največjo mogočo zanesljivost oskrbe. Za varjenje ne dobavljamo le vrhunske tehnike, ampak znamo oblikovati in optimizirati tudi s tem povezane procese.

Aluminiumstange in einer Schneidemaschine.
Shop
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12